Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zalm omelet met tomaat en olijven

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

4 eieren gesplitst
1 potje crème fraîche,125 gr
zout
cayennepeper
4 tomaten ontveld en ontpit
30 gr boter
1 blikje rode zalm
10-15 groene olijven
1 eetl. bieslook

Bereiden

Giet de zalm af en pluk vis los.
Snij de tomaten in dunne plakjes en de olijven in ringetjes.
Klop de eierdooiers licht schuimig op met de crème fraîche en breng op smaak met zout en cayennepeper.
Klop de eiwitten stijf met zout en cayennepeper.
Spatel de eiwitten door de dooiers.
Smelt boter in de pan maar laat deze niet bruin worden.
Doe de helft van het mengsel in de pan.
Leg de tomaten, olijven en de zalm erop.
Strooi de bieslook erover.
Schenk het overgebleven eimengsel eroverheen.
Deksel op de pan en de omelet gaar laten worden.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Forel met venkelen kruiden en papillotte
Stoofpotje vanraapjes en koolrabi, met jonge kabeljauw en kalfsschenkel
Kabeljauw met kruidenboter
Gemarineerde zeeduivelspiesen
Oosterse mosselen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes